top of page

Ελαμπε ο Αστέρας GCC στη βροχή


Ο Αστέρας GCC (φωτογραφία: Ντ. Αυλωνίτης).

Οταν είσαι Αστέρας τι να σου κάνει η βροχή και κάποιες… γατούλες κι ας είναι… Jaguar. Ο Αστέρας GCC και η Guayana Jaguar Junior τα έδωσαν όλα, όμως η ελληνική ομάδα έλαμψε και με το τελικό 4-3 ανέβηκε στην 2η θέση της 3ης κατηγορίας του Λονγκ Αϊλαντ Λιγκ. Η ομάδα του παίκτη – προπονητή Παναγιώτη Αγγελή δεν καταλάβαινε ούτε από την καταρρακτώδη βροχή αλλά ούτε και από τον αντίπαλο που έκανε τα πάντα για την πρώτη νίκη. Μόλις στο 10’ ο Χριστόφορς Πετσαλής έγινε… κλέφτης και με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ. Η «γάτες» όμως έβγαλαν… νύχια και με την έναρξη του δευτέρουτου ημιχρόνου γύρισαν το ματς σε 1-3. Το τρίτο γκολ χτύπησε «καμπανάκι» για τον Αστέρα που έβαλε την μπάλα κάτω και κυριολεκτικά… έλαμψε και «άνοιξε τον ασκό του Αιόλου» για την Jaguar. Ο Andi Loloci με στημένο φάουλ έκανε το 2-3 και μετά από 10’ το 3-3, για να κάνει την απόλυτη ανατροπή και πάλι Χριστόφορος με διαγώνιο σουτ έξω από την μικρή περιοχή.

Το παιχνίδι διεκόπη στο 85’ από (μάλλον) υποθερμία του πορτιέρε των «γάτων», ο οποίος έφυγε με το ασθενοφόρο. Με αφορμή το γεγονός «ο Αστέρας θέλει να φέρει το θέμα της απαραίτητης παρουσίας γιατρών στα γήπεδα, όχι μόνο για τους αγώνες του Λονγκ Αϊλαντ αλλά και σε όλες τις Λίγκες. Είναι αδιανόητη η απουσία γιατρών εν ώρα αγώνα. Γνωρίζουμε ότι οι Λίγκες ασφαλίζουν τους παίκτες αλλά αυτό δεν αποκαθιστά έναν μοιραίο τραυματισμό. Ενα σημαντικό θέμα προς συζήτηση. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στον τερματοφύλακα» η θέση του Αστέρα GCC, που είναι γνωστή η ευαισθησία του σε ανθρώπινα θέματα.

ΑΣΤΕΡΑΣ GCC (Αγγελής Παναγιώτης): Αγγελής Παναγιώτης, Αθανασίου Χριστόδουλος, Κράγκουρας Βαγγέλης, Loloci Andi, Nazarii Pryveda, Παχής Βαγγέλης, Παπαποστόλου Γιώργος, Τσακίρης Βαγγέλης, Ciro Dufryer, Μπαδούρος Γιώργος, Τάτος Κώστας, Ishihara Yoji, Καρύδης Αναστάσιος.


RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
No tags yet.
bottom of page